Trigger Point massage bold MB5

(100 customer reviews)
kr. 219,00
Triggerpoint massage bolden er designet til at kunne gå i dybden med eksempelvis priformis musklen (sidder i ballemuskulaturen) som typisk laver en afklemning på iskias nerven. Bolden er også meget velegnet til massage af underarme samt bryst muskulatur. … læs mere her

Er Trigger Point massage bold MB5 på lager?

Annonce
Køb Trigger Point massage bold MB5

Beskrivelse

Fakta om Trigger Point massage bold MB5

  • Navn: Trigger Point massage bold MB5
  • Pris: Kr. 219.00
  • Prismatch: Ja
  • Dag til dag levering
  • Fri fragt? Ja, ved køb over kr. 499

Trigger Point massage bold MB5 med Gratis Fragt

Trigger Point massage bold MB5 fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i vores gruppe af varer Behandling||Triggerpoint||Triggerpoint||Massage bolde. Der følger også hele 90 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din Trigger Point massage bold MB5 hos den populære shop Performancegear.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her kan du helt sikkert finde noget du kan li, deriblandt også produktet er på siden. Når du handler online er priserne bedre- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Trigger Point massage bold MB5 – se dine fordele ved at købe online

Det er faktisk hver gang, når du shopper rundt online, begunstiges du af bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. efter du har købt dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, på tværs af forskellige webshops. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

100 reviews for Trigger Point massage bold MB5

4.8 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Trigger Point massage bold MB5”

Triggerpoint massage bolden er designet til at kunne gå i dybden med eksempelvis priformis musklen (sidder i ballemuskulaturen) som typisk laver en afklemning på iskias nerven. Bolden er også meget velegnet til massage af underarme samt bryst muskulatur.