7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Adskillige internet shops yder efterhånden en lang række forskellige leveringsmodeller. En sikker vinder er efterhånden afhentningssteder, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente dine nye produkter når du har mulighed for det. Denne er altså særligt uproblematisk, samt mange gange også den prisbilligste fragtmulighed.

Du burde lige så vel afveje for og imod at vælge at få leveret til din private bopæl eller til dit arbejdes adresse. Fragtmetoden bliver typisk en tak mindre prisbillig, men på den anden side ualmindeligt smertefri. Den mest letkøbte fragtmetode er utvivlsomt selv at hente produkterne, hvilket betinges af at du bor nærved e-butikkens tilholdssted.

Fragttiden er temmelig bestemmende ifald vi har brug for produktet inden for få dage, så herved er det uden tvivl afgørende at vi finder den anslåede leveringstid på det respektive produkt.

En del internet shops reklamerer med levering på næste hverdag på deres primære produkter, der dog betinges af at handlen laves før et fast klokkeslæt, så de kan nå at få bestillingen klargjort inden de pakkeansatte tager hjem.

Flere internet shops garanterer levering uden beregning, men oftest kræves det at du indkøber for et præcist beløb. Som alternativ kan du udse dig den mest letkøbte leveringstype, der i mange tilfælde – uanset om du opholder sig nær København, Sønderborg eller Humlebæk – er at få fragtfirmaet til at bringe din ordre til et afhentningssted.

Leveringshastigheden er jo yderst relevant

Det er i dag super problemfrit for almindelige dødelige at søge sig frem til priser på diverse netshops og derved har adskillige online selskaber ikke kunne slippe for at mindske udsalgspriserne på mange af deres varer – til babyer og børn, lige så vel som til kvinder og mænd – helt i bund, og endda nogle gange tilbyde fragt uden gebyr.

Derfor kan det ikke desto mindre være nyttigt at granske nogle forskellige online firmaer efter rabat forinden du placerer ordren, således at du er skråsikker på at skaffe sig den laveste pris.

Du må bare være obs på, at i tilfælde af at en shop annoncerer en vare til en udsalgspris der kan ses som ubegribelig favorabel, så kunne det mange gange være et tegn på en fup e-butik. Bestillinger med kort er trods alt omsluttet af et lovbud, som hjælper folk overfor bedrageriske internet foretagender.

Vi anbefaler bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du drage nytte af et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, ifald du agter at afdrage omkostningerne af flere omgange.

Før folk handler i en webbutik kunne de helt sikkert tage stilling til netbutikkens handelsvilkår, men det er i reglen ikke super interessant.

En anden valgmulighed kan være at undersøge hvorvidt netshoppen er godkendt af e-mærket, siden det generelt er et tegn på at online forhandleren opererer i overensstemmelse med de danske retningslinjer, foruden at internet selskabet tit vurderes af specialister der er indført i lovgivningen. Derudover giver det dig genvej til støtte, hvis du forvoldes problemstillinger ved din bestilling. Du kan finde mere information via det her link.

Netkøb vækster og vækster

Trustpilot giver dig relativt passende chancer for at eftersøge en lang række tidligere forbrugeres kritik og på grund af dette kan det være til hjælp, at du tolker online shoppens vurderinger før du lægger din bestilling.

Facebook præsterer på samme måde faktisk ærlige metoder til at få indtryk af netbutikkens pålidelighed. Tilmed er der nogle online forretninger som tilbyder folk at publicere en vurdering af ordreforløbet, som på samme måde burde benyttes til at afveje kundernes tilfredshed.

Vores side finansieres af reklamer. Vi har faste samarbejder med mange online shops i Danmark idet vi formidler butikkernes tilbud, og høster honorar hvis en bruger fra vores website laver et køb.