Sådan finder du de rigtige lamper til soveværelset

lampe soveværelse

Vælg den rette lampe til dit soveværelse

Når du skal vælge soveværelseslamper, så skal du først og fremmest finde dit behov ift. Hvad lampen skal kunne og hvor henne i dit soveværelse lampen skal placeres.

Der er mange forskellige typer soveværelseslamper og ikke en lampe er ens i udtryk eller form.

Så du skal finde ud af, om det skal være en bordlampe, en gulvlampe eller en væglampe, som skal pryde dit soveværelse.

 

Gode råd til forskellige typer soveværelseslamper

Hvis du vælger en gulvlampe, så er det super vigtigt at afgøre om den skal være justerbar, højden på den og hvor meget den skal kunne belyse dit soveværelse.

Og sidst men ikke mindst, så skal gulvlampen give dig en god følelse, når du træder ind i dit soveværelse.

Og det som går igen ift. Soveværelseslamper er, at farven gerne må være neutral og rolig. Altså dvs. At en sort eller hvid lampe er klart et plus.

Hvis du f.eks. er på udkig efter en natbordslampe, så skal belysningen gerne være hyggelig og rar. Og samtidig skal lampen være ferm og nem at håndtere, hvis du f.eks. skal på toilettet om natten og skal tænde den helt søvnig.

Og igen er en sort eller hvid lampe et plus.

Hvis du f.eks. hellere vil gå efter en væglampe, så skal du igen gå efter en neutral farve. Men derimod må det gerne være en væglampe som giver en spredt belysning. Men samtidig skal belysningen være hyggelig og rar, så du føler dig godt tilpas.

Der findes et utal af lamper og det er kun din fantasi som sætter grænser for valget af din nye lampe til dit soveværelse.

Men det som går igen ift. Valget af lamper til soveværelset er, at lampen skal være simpel, hyggelig og give en rar belysning, da soveværelset er det sted hvor at du skal falde til ro og sove.

«
»