7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side
En god nats søvn kan forebygge mange af hverdagens hårde bump på vejen. Stress forebygges bedst med rigelige mængder dyb søvn, der fjerner hovedets tanker fra hverdagens travlhed og som genoplader kroppen til en ny dag. Men en god nats søvn er en individuel sag, og derfor er er valget af madras også op til den enkeltes behov.

Er du den hårde eller bløde type?

Når du er på udkig efter en god madras, der skal sikre dig en ubesværet søvn, bør du gøre op med dig selv, om du foretrækker en hård eller en blød madras. Det er selvfølgelig et spørgsmål om individuelle præferencer, men også et spørgsmål om kroppens bygning. Har du en lidt tungere krop eller lidt løsere lede, kan det være en fordel at vælge en hård madras. Er din kropsbygning derimod lille og fin, kan det være en fordel at vælge den bløde madras.

Har du punkter på kroppen, der trænger til særligt støtte, kan det betale sig at vælge en springmadras med nogle gode fjedre. Springmadrassen har længe været en populær madras, og er nu blevet udviklet med komfortzoner, der efter behov er enten blødere eller hårdere, for at netop at omfavne den enkeltes omsorgstrængende zoner.

Kvalitets madrasser finder du her

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

preloader