7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Træskiver til bordpynt er med til at give et dækket bord et mere personligt udtryk og skabe rustik hygge. Læs derfor med her, og få lidt inspiration til, hvordan du på forskellige måder kan dekorere dit bord med smukke og unikke træskiver.

Brug en stor træskive som serveringsbræt til ost, brød eller andre lækkerier

En stor træskive er et rigtig fint item at have stående fremme på køkkenbordet eller i spisestuen, hvis man gerne vil have lidt pynt på bordet. Træskiver er ofte super flotte at se på, og de kan varieres i størrelse, form og farve.

En oplagt mulighed er at bruge en træskive til at servere mad på. Det giver et mere rustikt udtryk end et almindeligt serveringsfad. De kan endda bruges som bordskånere.

Derudover kan de bruges til at lave borddekorationer med, med stearinlys og grønne blade på. Det er en god måde at få et stykke af naturen indendøre på.

Træskiver til bordpynt kan også bruges som coasters til glas på sofabordet, hvor man kan have sin kaffe eller et glas vin stående. Ellers kan de også stå med bloklys på og skabe ekstra hygge.

Brug træskiver som bordkort til din næste fest

Et af de vigtigste møbler til en fest er nok spisebordet, da det er her rundt om man samles. Derfor kan du med fordel bruge træskiverne som bordkort til festen, hvor du kan skrive på træet med en tusch. Du kan pynte dem ved at tegne nogle flotte dekorative mønstre og sætte friske blomster på. Du kan i øvrigt også brænde navnene ind i træet, hvis du vil gøre lidt ekstra ud af det.

Brænd mønstre i dine træplader og gør dem unikke

En af de ting, der er blevet meget populære for tiden, er at brænde mønstre og motiver ind i træplader. Dette giver en helt unik effekt, som man ikke finder andre steder. Derudover er det også en meget simpel proces, hvor man ikke behøver at have særlig meget udstyr for at komme i gang. Når du har fundet den rette brænderpistol, så skal du finde et motiv eller et mønster, som du gerne vil have indbrændt på din træplade. Dette kan være alt lige fra et navn til et motiv eller blot nogle dekorative mønstre. Du kan med fordel tegne dit motiv op med blyant først, og derefter brænde det ind. Og voilà! Disse er også oplagt som træskiver til bordpynt.

Når dit bord er dekoreret med smukke og unikke træskiver, så vil det helt sikkert skabe en hyggelig atmosfære for dine gæster.