7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Sengen og madrassen – venner for livet

Selvom det måske kunne lyde sådan, så er dette ikke en indledning til en H. C. Andersen historie, eller starten på en helt ny fortælling. Men ens seng og madras er i sandhed bedste venner, uadskillelige, og de fylder utrolig meget i ens liv, uanset om man tænker over det eller ej. Man bruger adskillige af timer i ens seng var dag, ca. en tredjedel af dagens 24 timer, og derfor er det også vigtigt, at man ligger på en ordentlig madras, således at man får en god nattesøvn, og dermed bliver frisk og veludhvilet henover natten.

Senge og madrasser sikrer din søvn

En god nats søvn er ikke nogen selvfølge. Mange får en dårligere søvn, end de kunne have fået. Med senge og madrasser i en bedre kvalitet følger kvaliteten af søvnen med. Jo mere afslappet kroppen kan være, når den sover og hviler, jo bedre udhvilet bliver du, når du står op. Her på siden finder du et stort udvalg af senge, madrasser og andet tilbehør, der kan være med til at give dig en god søvn. Med en god nats søvn har du mere engergi til at komme igennem dagen – du kommer med andre til at performe bedre med en god madras og en god seng at ligge i. Din gode nattesøvn kommer ikke bare dig selv til gode – når du er frisk og har energi, nyder din familie og børn godt af det, og på jobbet performer du bedre, end hvis du ikke er udhvilet. Der er alt at vinde ved at købe kvalitetsmadras og -seng. Og med prisgaranti og 30 dages returret er der ikke så meget at betænke sig på.

Mange forhandlere af senge og madrasser

I Danmark har vi i mange år set og hørt Jysk reklamer på tv’et, i avisen og i radioen, og Jysk er da også Danmarks største forhandler af senge og madrasser. Men der findes også utallige af andre møbelforhandlere, som sælger senge, madrasser og andre boligtekstiler. En seng fås i mange forskellige former, farver, størrelser osv., men der arbejdes som regel ud efter nogle specifikke mål, således at man ikke skal have 10 forskellige størrelser madrasser, lagener osv.
Derfor er det også muligt at købe en seng, uden at købe en madras til og omvendt, fordi madrassen eller sengen kan bruges igen. Dog skal man som hovedregel altid udskifte en madras engang i mellem, fordi denne bliver slidt med tiden, og derfor ikke er så blød som i starten. Når du køber senge og madrasser online slipper du for at skulle låne eller leje en trailer og transportere dit nye køb hjem. Med online handel kommer det direkte hjem til din adresse.

Senge og madrasser

Viser 1–120 af 8555 resultater

preloader